De favoriete tafel van Anita

 

DE FAVORIETE TAFEL VAN ONZE MEDEWERKERS! 😊

Een tijdje geleden hebben wij onze medewerkers de vraag gesteld wat zijn/haar favoriete vloer en tafel is. Vandaag verteld Anita wat haar favoriete tafel is en waarom.

Wat is jouw favoriete tafel?

“Noten Angle blad behandeld met overlakbare olie naturel met twee lagen matte lak en een Stamford poot.

Mijn favoriete tafelblad is gemaakt van Noten hout. De warme diepe tint van Noten kan niet nagemaakt worden op eiken met een kleurolie en is uniek. Er zijn veel mooie houtsoorten die direct veel sfeer geven in huis.

De warme diepe kleur van het hout wordt versterkt door de olie.

Omdat we veel aanloop hebben van kleinkinderen, familie etc en veel werken hebben we gekozen om deze olie af te laten lakken met twee lagen matte lak. Dit is makkelijk in onderhoud

Als we dan een keertje met de familie borrelen hoeven we erna de vlekken alleen maar met wat skylt spray te behandelen en af te nemen met een licht vochtige doek.

Super makkelijk! 😉

 Het is fijn dat we bij Fairwood uit diverse poten voor de tafel kunnen kiezen.

Omdat we al een hout vloer hebben en we een stoere familie zijn vonden we de stamford poot wel erg makkelijk. Ook komt zwart in huis weer terug in een kast. En bij deze tafel kan er altijd een stoel bij gezet worden. Zelfs nu met onze kleinzoon in een kinderstoel is dit geen probleem.

Niemand heeft last van de poot en er kan zelfs op de hoeken een stoel staan zonder dat je er last van hebt.

 

We kunnen aan beide zijde van de tafel wel 4 stoelen kwijt. Stoelen met armleuningen vinden we fijn omdat je dan langer aan tafel blijft zitten.

 

De warmte van het hout, stoere poot en ook nog eens praktisch.”Reacties