Juiste kleur kiezen houten vloer

Bij het kopen van een houten vloer ga je ook de kleur uitzoeken.

Dit is een hele moeilijke keuze. Je wilt graag de juiste keuze maken en bij veel bedrijven is de keuze erg beperkt. Bijvoorbeeld maar keuze uit 3 of 4 kleuren.

Maar je wilt graag de kleur goed laten passen bij je interieur en je bestaande meubels. En je wilt zeker niet de verkeerde keuze maken, waar je later spijt van krijgt. Het is natuurlijk erg zonde als het net niet de kleur is die u mooi vindt!

Hoe kies je de juiste kleur voor je houten vloer?


Bij Fairwood houten vloeren hebben wij onze vloeren onbehandeld in het magazijn liggen. Hierdoor kan elke klant zijn eigen kleur kiezen die op de plank nog aangebracht kan worden.

In onze showroom hebben wij een grote kleur hoek, omdat wij weten dat de kleur de uitstraling van de vloer bepaalt! Wij besteden hierdoor hier heel veel aandacht aan.

U kunt kiezen uit 1 van onze 25 vaste kleuren. Zit de kleur er nog niet helemaal bij dan kunt u nog kiezen uit speciale voorbewerkingen zoals logen, roken of beitsen. Hierdoor wordt de keuze tussen de kleuren nog uitgebreid naar 100 mogelijke kleuren. Zit de kleur er dan ook nog niet helemaal tussen dan is er ook nog een mogelijkheid om de kleur speciaal te laten mengen. We gaan dan uit van de standaard kleur die wij mengen met een andere standaard kleur. Hierin kunt u zelf de verhouding kiezen, dit kan 50-50%, maar ook bijvoorbeeld 25%-75%.

En als u het helemaal bijzonder wilt maken dan kunnen wij ook 3 kleuren door elkaar mengen.

U heeft dan een kleur die u zelf helemaal heeft gekozen en samengesteld. U bent dan de enige in Nederland die deze kleur heeft en dat maakt de vloer natuurlijk uniek!

Kleuren voor houten vloer


Hoe weet u dan of de kleur goed is?

U ontvangt na het kleuren een proefplank mee naar huis. Wij raden altijd aan om de kleur in de woning te bekijken. Elk huis en ruimte is anders qua lichtinval. Hierdoor kan de kleur in onze showroom toch net anders zijn dan thuis.

Mocht de kleur dan nog niet helemaal naar wens zijn dan kunnen wij de kleur voor u aanpassen in onze kleurlokaal en ontvangt u gewoon een nieuw proefplankje om weer thuis te bekijken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken!


Wie brengt de kleur op de tafel of de vloer aan ?

De kleur van de tafel of de vloer kan door u zelf worden aangebracht of in de werkplaats van Fairwood.

Nadat u de kleur definitief heeft uitgekozen, gaat de helft van het proefplankje naar onze werkplaats.
De andere helft kan u behouden, als controle.


Zo bereiken we de exacte kleur van het proefplankje en krijgt u de houten vloer,  visgraatvloer of eettafel van uw keuze.

  

Reacties