Doorgaan naar hoofdcontent

Rustieke landelijke tafel - Lindisfarne

Rustieke landelijke eiken tafel  - Lindisfarne

Deze rustieke eetkamertafel wordt gemaakt van rustiek eiken. Daarnaast heeft de tafel groeven in het blad waardoor de tafel heel landelijke en rustiek oogt. De tafel is ook weer niet te grof, zodat de tafel makkelijk schoon te maken is en er geen vuil achter blijft.

Gerookte rustieke eiken tafel - Lindisfarne


Interieurstijlen rustieke massieve eiken tafel

Deze tafel is terug te vinden in veel landelijke interieur stylen met grijze, taupe tinten in combinatie met stof. De landelijke style is te herkennen aan veel natuurlijk hout met andere natuurlijke materialen, zoals steen en zachte stoffen.

Hij is te gebruiken als eetkamertafel, maar bijvoorbeeld ook als bureau. 

Elke tafel is uniek en heeft een hoge kwaliteit.

Deze Lindisfarne tafel heeft een hoge kwaliteit, hij is gemaakt van massief eiken. Hierdoor is elke tafel anders en is het heel natuurlijk in uw interieur. 

Lindisfarne eiken tafel in matte blanke lak

Het voordeel van een massief houten tafel is dat elke tafel uniek is. Hout is een natuurproduct en geen plank is hetzelfde. Bij Fairwood kun je de tafel zelf uitkiezen. In onze voorraadloods liggen verschillende tafels in elke maat op voorraad. Uit deze tafel kun je zelf de keus maken welke je wilt.
Dit is natuurlijk heel erg uniek!!

De tafels liggen onbehandeld in onze voorraadloodsen. Het voordeel hiervan is dat het zelf af te werken is in de kleur en afwerking die u wilt. U kunt de tafel met whitewash olie behandelen, of heel donker maken, maar ook met een matte lak de natuurlijke kleur houden.

Wat een hele leuke landelijke afwerking is, die veel gekozen wordt, is om de poten wit te maken en het blad donker te roken en daarna mat af te lakken. (zoals op onderstaande foto)

Lindisfarne tafel - witte poten met gerookt blad

Fairwood kan al deze afwerkingen voor u tegen meerprijs verzorgen.

De tafel is verkrijgbaar in de maten:
160 x 95 cm
180 x 95 cm
200 x 95 cm
220 x 100 cm
240 x 100 cm
260 x 100 cm
280 x 100 cm
300 x 100 cm

Lage prijs massieve rustieke eiken tafel.

Fairwood is onderdeel van een houtimporteur en kan tegen hele goedkope prijzen deze tafels laten maken. Hierdoor heeft u al een massieve houten tafel Lindisfarne van E 670,00 (onbehandeld en af loods)

De actuele prijzen kunt u vinden op: Fairwood rustieke kloostertafel Lindisfarne Prijzen

Tafels zijn uit voorraad leverbaar en de levertijd voor eventuele afwerkingen is ca 2 weken (altijd even in overleg)

Wilt u graag een offerte voor een bepaalde maat of afwerking, mail ons dan op info@fairwood.nl
We zullen u dan vrijwel direct een vrijblijvende offerte per mail toesturen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Donkere houten vloer lichter maken

Donkere houten vloer lichter maken Heel veel mensen komen met de vraag of je een donkere houten vloer lichter kan maken. Ze hebben dan een huis gekocht waar al een bestaande houten vloer in ligt en ze vinden de kleur van deze vloer eigenlijk helemaal niet mooi.
De kleur van de houten vloer is aan te passen.
Donkere eiken houten vloer lichter maken. Het ligt alleen aan de houtsoort in welke mate dit kan, of je van een hele donkere vloer een hele witte vloer kan maken bijvoorbeeld.
Als er een donkere eiken houten vloer ligt, is deze na het schuren weer helemaal kaal. Bij eiken kan je dan heel goed een lichtere kleur kiezen, zoals een whitewash of sandwash kleur olie. De vloer moet wel altijd helemaal worden kaal geschuurd.Donkere tropische houten vloer lichter maken. Ligt er een tropische houten vloer in het huis, zoals Ipé, Jatoba, Afzelia, Iroko, Merbau, Cumaru, Kambala of Sucupira dan is het heel moeilijk om de de kleur lichter te krijgen. Deze houtsoorten hebben een donkere kleur …

Spanveren plaatsen bij een zwevend gelegde houten vloer.

Spanveren plaatsen bij een zwevend gelegde houten vloer Bij een zwevend gelegde houten vloer of lamelparket vloer moeten spanveren tussen de muur en de vloer worden geplaatst. Deze spanveren zorgen ervoor dat de vloer goed blijft liggen tijdens de seizoenen en dat u geen kieren of naden in de vloer krijgt.
Hout blijft altijd werken tijdens de seizoenen, het werkt onder invloed van warmte en vochtverschillen. De spanveren kunnen uitzetten en krimpen en zorgen ervoor dat u houten vloer mooi blijft liggen.
De houten vloer hoeft ook bij het zwevend leggen niet onderling verlijmd te worden, omdat de spanveren deze werking opvangen.
De spanveren worden vooral aan de lange zijde van de planken geplaatst. Met een afstand van ca 30 cm. Hout werkt vooral in de breedte en het is belangrijk dat daar dus overal goed de spanveren liggen. Wij zeggen hier altijd, hout zet in dezelfde richting uit als mensen, in de breedte dus.
Hoe kan ik de spanveren tussen de muur en de vloer krijgen? Dit is een ve…

Hoe krijg je vlekken uit een geoliede houten vloer?

Vlekken in een geoliede houten vloer Bij een geoliede houten vloer dringt de olie in het hout, dit zorgt ervoor dat het hout helemaal verzadigd is met olie en dat vlekken er in niet in kunnen dringen. Maar wat nu als er toch een vlek in de vloer zit?
Bij een geoliede houten vloer kun je heel makkelijk vlekken verwijderen.
Makkelijke vlekken, zoals van water -> zepen van de vloer:Elk merk olie heeft een vloerzeep. Deze vloerzeep reinigt de vloer en beschermt de vloer gelijk ook weer. Deze zeep is erg geschikt om watervlekken, niet te erge vetvlekken en andere niet agressieve vlekken te verwijderen. 
Daarnaast bouwt de zeep een beschermlaag op, waardoor nieuwe vlekken weer heel moeilijk in het hout kunnen dringen. Hierdoor kun je ze makkelijk weer weghalen de volgende keer. U kunt hier lezen hoe u de vloer kunt dweilen met deze zeep: Houten vloer dweilen met zeep

Agressieve vlekken, zoals van wijn ->  intensief reiniger en onderhoudsolie: Soms komen er vlekken in de vloer die agr…