Een houten vloer laten leggen?

Houten vloer laten leggen door een parketlegger.

Houten vloeren kunnen zelf gelegd worden, maar kunnen ook gelegd worden door een parketlegger. Deze parketleggers zijn gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren en parket vloeren, zoals zwevend leggen, verlijmd leggen, houten vloer leggen op vloerverwarming, afwerken van houten vloeren plinten plaatsen.

Zwevend leggen van een houten vloer door een parketlegger


Als u uw houten vloer laat leggen door een parketlegger kan hij alles voor u verzorgen. Deze parketleggers hebben veel ervaring waardoor uw vloer er mooi bij ligt en goed is afgewerkt.

Enkele weken voordat de vloer gelegd wordt, komt de legger altijd even het huis en de ruimte bekijken. Zij meten het oppervlak en de meters plint na, zodat u niet te veel of te weinig besteld. Daarnaast bekijken zij ook hoe de ondergrond is en bespreken hoe u de vloer het beste kunt leggen.

Verlijmen van een houten vloer door een parketlegger

Zwevend of verlijmen van een houten vloer?

Een houten vloer is ook goed zelf zwevend te leggen, of door een parketlegger te laten leggen. Wilt u de vloer verlijmen dan raad ik aan om deze altijd door een parketlegger te laten leggen. Verlijmen van houten vloeren is moeilijker om zelf te leggen.

Meer weten of parketleggers: Parketleggers leggen van houten vloeren

Reacties