Olie mengen voor houten vloer

Olie mengen voor een houten vloer is niet moeilijk. Olie is een afwerking voor houten vloer die weinig onderhoud heeft. De olie hoeft maar 1 keer worden aangebracht en daarna kunt u de olie vloer dweilen met een speciale vloerzeep die een beschermlaag op het hout aanbrengt. Deze beschermlaag op de olie vloer is water en vuil afstotend. U kunt dweilen wanneer de vloer vies is (wekelijks). Olie is beschikbaar in verschillende olie kleuren, van white wash kleur op een houten vloer tot donkere en zwarte kleuren voor houten vloeren.

De olie die Fairwood houten vloeren verkoopt is gemaakt van lijnzaad olie en is dus goed voor de natuur en gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zonder oplosmiddelen. Deze olie is van het merk Aquamarijn en heet Corcol. Voor meer informatie over Auqamarijn met Corcol olie kunt u kijken op: Parket olie

Op onderstaande film kunt u zien hoe u de olie kunt mengen:



Afwerkingen voor houten vloeren zijn mogelijk in verschillende soorten, zoals olie afwerking, lak afwerking, hardwax afwerking, was afwerking op houten vloeren en parket vloeren. Bij Fairwood houten vloeren en meubelen kunt u informatie krijgen over al deze afwerkingen.
Voor meer informatie: Afwerkingen houten vloer

Reacties