Ondervloer voor zwevende houten vloer.

Bij Fairwood houten vloeren in Tiel hebben we een folie, de Thermo Silence folie, die geschikt is om zowel massieve planken als duoplanken / lamel parket op te leggen. Deze Thermo silence folie kunt u gebruiken als u uw vloer zwevend gaat leggen met behulp van spanveren.

Deze ondervloer is zeer dun maar zeer zwaar, waardoor het een zeer hoge loopgeluidsreductie en een hoge densiteit heeft. Daarnaast is Thermo Silence ook zeer geschikt om op vloerverwarming te leggen.




Interesse in deze speciale folie om massief planken of lamel parket zwevend te leggen? Ze liggen altijd bij ons op voorraad en u kunt ze zo bij ons komen afhalen (Stephensonstraat 18 Tiel). 
Met 1 rol kunt u 10 m2 vloeroppervlak leggen en er zit tape bij om de rollen aan elkaar vast te plakken. Deze folie heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en is te koop voor slechts E42,35 per rol inclusief 21 % BTW (E35,00/rol exclusief BTW)

Uit eigen ervaring en uit ervaring van klanten horen we dat het een fijne folie is die makkelijk op maat te knippen/snijden is en die uitstekend werkt in combinatie met massieve houten vloeren of lamel parket / duoplanken.




Heeft u te maken met een 10db geluidsreductie norm, voor bijvoorbeeld een appartement, dan hebben we hier ook een speciale folie voor. Voor meer informatie over ondervloeren: Ondervloeren parket vloeren en houten vloeren of stuur een mailtje naar: info@fairwood.nl

Wat vind u van de Thermo Silence ondervloer van Fairwood?




Reacties