De 5 populairste blogs over houten vloeren

Voordat ik deze blog startte was ik opzoek naar andere blogs over houten vloeren waar veel informatie over houten vloeren te vinden is. Via google kwam ik er achter dat er niet heel veel blogs worden geschreven over houten vloeren en informatie over het leggen van houten vloeren en afwerkingen. Daarom ben ik deze blog begonnen.

Toch zijn er 5 blogs die de moeite waard zijn om te lezen over houten vloeren. Ik zal ze op een rijtje zetten voor u:

1. Houtenvloeren.blogspot.com.
Deze blog geeft allerlei informatie over soorten houten vloeren, afwerkingen, manier van leggen (zwevend of verlijmen). Ook geeft deze blog allerlei tips over olie aanbrengen en een houten vloer zwevend leggen. Als u meer te weten wilt komen over houten vloeren, afwerkingen en manieren van leggen dan is het zeer de moeite waard om deze blog te lezen.

2. Houtenvloerenfairwood.blogspot.nl
Fairwood is bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van houten vloeren, parket vloeren en lamelparket / duoplanken. Daarnaast leveren ze ook massieve houten tafels, kasten, werkbladen en vlonderplanken. Het is de zeer moeite waard om Fairwood een keer te bezoeken in Tiel. In deze blog staan leuke verhalen die de eigenaar Hans Hoek mee maakt in zijn werk. U leest hier het verhaal achter het bedrijf en de manier van werken. Daarnaast staan er leuke ervaringen over afwerkingen (Olie of Lak) en zwevende vloeren.

3. Houtenvloer.onsugar.com
Dit is een blog waar ook allerlei informatie op staat over houten vloeren. Hier staan allerlei foto's op van verschillende vloeren. Deze blog levert alleen niet veel informatie over keuze's zoals bijvoorbeeld zwevend of verlijmd of bijvoorbeeld de keuze van afwerking (olie, was of lak). Dus een mooie blog om inspiratie op te doen, maar voor meer kennis en keuze's over houtenvloeren is het minder geschikt.

4. Houtenvloerenpaleis.wordpress.com
Op deze blog staat ook allerlei informatie over houten vloeren en ook productinformatie. Deze blog heeft verschillende onderwerpen die te maken hebben met een houten vloer en allerlei trends op het gebied van interieur.

5. Houtenvloeren1.blogspot.com
En natuurlijk kan mijn blog ook niet achter blijven in deze lijst ;)


Reacties