Visgraat vloeren - Fairwood

Houten vloer gelegd in visgraat patroon

Visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in lamelparket en in tapis planken. Tapis planken zijn dunne plankjes van circa 6 of 8 mm dik. Visgraat vloeren geven uw huis een bijzondere uitstraling dat helemaal past in een interieur van deze tijd!



Afwerking visgraat vloeren

De visgraat vloeren kunnen afgewerkt worden met een band of bies. Een band loopt langs de lengte van de ruimte en kadert de visgraat vloer in. Een bies is een zwart randje dat tussen de band en de visgraat vloer wordt ingelegd. Visgraat vloeren zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, smalle klassieke maten, zoals 7.1 x 35.5 cm of juist een grote grote visgraat van 18 x 90 cm.

Visgraat leggen op vloerverwarming.

De visgraat vloeren zijn ook zeer geschikt om te leggen op vloerverwarming. Hierbij wordt dan vaak gekozen voor een lamelparket. Lamelparket visgraat heeft een toplaag van hout met daaronder berken multiplex. Deze visgraat heeft een kleine micro velling dat de vloer een robuustere uitstraling geeft.


Afwerking visgraat vloer

De visgraat vloeren kunnen afgewerkt worden met een lak of Olie. Hierbij heeft u de keus uit wel meer dan 20 standaard kleuren. Deze kleuren kunnen ook met elkaar gemengd worden, waardoor u helemaal uw eigen kleur kunt maken.

Bent u geïnteresseerd in een visgraat vloer? Bezoek onze website of neem gerust even contact met ons op.

Reacties